ditte op bezoek

startpagina

 

 
Elke dag van 's morgens tot 's avonds op m'n werkkamer zitten achter m'n pc-tje, is niet goed. Je krijgt er RSI van. Dat is die bekende ziekte die iedereen krijgt die veel te veel pc-spelletjes doet en zit te internetten. Maar ik krijg het van schrijven. Bovendien wil ik ook wel eens iets anders beleven. Bijvoorbeeld kinderen zien en spreken die mijn boeken lezen. Daarom sta ik ingeschreven bij een bureau in Amsterdam. Dat bureau heet School Schrijvers Samenleving (SSS). Daar regelen ze mijn bezoeken aan scholen en bibliotheken.

 

Lijkt het je leuk als ik eens in je klas kom of in de bibliotheek van je woonplaats? Dat kan dus. Zeg het tegen je leerkracht of tegen iemand van de bieb. Die kan dat dan regelen met SSS (het is niet gratis!). Even contact opnemen met het onderstaande adres. Een tijdje later sta ik voor je neus en gaan we leuke dingen doen. Voorlezen natuurlijk, maar ook een koe melken, mooie scheten laten (die niet stinken), wratten en holle kiezen bestuderen en nog veel meer!


En dan... signeren! Op de foto krijgt mijn boek Lekker bekkie een mooie handtekening. Wat vind je van onze bekkies? De foto is gemaakt in de bibliotheek van Noordwijk. Er was een fotograaf die zei: 'trekken jullie je bekkie eens open.' Precies op dat moment nam hij de foto.

 

 

School Schrijvers Samenleving, Huddestraat 7,
 1018 HB
Amsterdam. Telefoon 020 6234923.

startpagina

Copyright © 2004 Ditte Merle
Last modified: juli 11, 2014